Testimonials 2018 (uddrag)

”Vi har brugt JQT A/S på flere opgaver. De fremstår som en samarbejdspartner, som vi kan stå helt inde for. Vi sætter stor pris på samarbejdet med dem, og det gør vores bygherrer også. Kommunikationen er altid i top. De har en virkelig god forståelse for tingene og kommer altid med nogle gennemtænkte forslag til at gøre tingene på.
De er utroligt nemme at arbejde med. Den menneskelige faktor betyder meget. Vi har en uformel og åben omgangstone, og netop kommunikationen er vigtig for det endelige resultat.Samtidig har de vist, at de er konkurrencedygtige på prisen, og frem for alt leverer de kvalitet på højeste niveau. Det er bare flot håndværk.”
Mikkel Schjøtler, bygherrerådgiver/byggeledelse, Mangor & Nagel 

 

”JQT A/S har, mens de stod for byggeriet af nyt klubhus ved Birkerød Svømmehal, vist sig som en konstruktiv og innovativ samarbejdspartner. Opgaven er løst rigtig flot og i en god proces præget af godt humør og vilje til samarbejde.
De har været gode til at påpege bedre løsninger undervejs og har også været meget åbne og fleksible over for de ændringsforslag, vi er kommet med. Vi har haft en ligefrem dialog.Vi har kunnet holde svømmehallen
åben i hele processen. Det kunne lade sig gøre, fordi JQT A/S har vist stor forståelse over for brugerne og svømmeklubben. Du ved, at når du begynder at pille i en eksisterende bygning, så dukker der næsten altid noget uforudset op. Det gjorde der også her.  Alligevel lykkedes det at overholde tidsplanen, hvilket jeg synes er ret flot.”
Claus Madsen, idrætschef, Rudersdal Kommune

 

”Vi har som rådgivere samarbejdet med JQT A/S flere gange. Og hver gang kører samarbejdet bare rigtig, rigtig godt med en super kemi. De er gode til at komme med ideer til at optimere løsningen af den opgave, de har fået beskrevet. Det gælder både mere hensigtsmæssige og økonomisk mere fordelagtige løsninger.
De er hele tiden aktive medspillere og gode til at løse de udfordringer, som altid vil opstå i en byggeproces. De er pragmatikere og proaktive. De er gode til at se muligheder på vores møder, hvor projekterne bliver gået igennem. Og der er aldrig sure miner, hvis vi holder fast på vores ideer.Jeg ser det som et virkelig frugtbart samarbejde. Det betyder meget, at firmaet har en størrelse, hvor du har de samme nøglepersoner med hele vejen. Den tætte relation og velkendte processer er vigtig for bygherren og for os som rådgiver.”
Morten Chammon, arkitekt MAA, TVEDE – Rådgivende Ingeniører & Arkitekter

 

”Vi har været meget glade for samarbejdet med JQT A/S. De har fremtrådt som dygtige og reelle hele vejen igennem. Både tidsplan og økonomi har holdt uden problemer.
Der har været tale om et ganske kompliceret byggeri, hvor vi har indrettet køkken learning labs i eksisterende bygninger i Brøndby. Det er en betydelige optimering af vores hus.
Det var vores rådgivere, som anbefalede at tage JQT A/S med i udbuddet, og det har vi ikke fortrudt. De har leveret fint, og vi har fra start af haft en rigtig god dialog. De er dygtige håndværkere, og vi har talt samme sprog, så der har aldrig været tvivl om noget. Og så er de utroligt hjælpsomme, alt er klaret stille og roligt. De har været en fornøjelse at arbejde sammen med. Det er næsten synd, at opgaven er afsluttet. Men de leverede til tiden, og alt har bare spillet.”
Torben Møller, teknisk serviceleder, SOSU C, Brøndby