Testimonials 2019/2020 (uddrag)

”I 2018 var JQT A/S hovedentreprenør på første etape af vores omfattende renovering og efterisolering af tage og forbedring af vores klimaskærm. Desværre vandt de ikke etape 2 i 2019, men jeg glæder mig rigtig meget over, at JQT skal stå for etape 3 i 2020.
Først og fremmest leverer de et gedigent stykke arbejde. Men jeg kan også godt lide deres virksomhedsstruktur, som ikke er særlig hierarkisk. Har du brug for at vende noget med Jesper eller Jakob, kan du ofte finde en af dem på byggepladsen. Og vil du have noget ændret, sker det næsten i samme moment.”
Steffen Olsen, bygnings- og driftschef, Roskilde Katedralskole

 

”JQT A/S var hovedentreprenør på ombygning og renovering af undervisningslokaler til HUSC, Holbæk Uddannelses- og Studiecenter, i hovedbygningen på den gamle kaserne i Holbæk. Arbejdet indebar blandt andet flytning af bærende vægge, der går fra kælder op til 2. sal, så det var bestemt ingen nem opgave at slå seks mindre lokaler sammen til fire større. Der er leveret et fint stykke arbejde.
Undervejs har jeg oplevet JQT som gode samarbejdspartnere, der har været omstillingsparate, når der var behov for det. De er dygtige og konstruktive, når der dukker et problem op – du hører dem ikke sige, at noget ikke kan lade sig gøre. Jeg har ikke arbejdet sammen med JQT før, men kan klart anbefale dem. De har gjort et godt arbejde, tingene er i orden, og brugerne er glade for huset.”
Søren Larsen, Projektudvikler, Holbæk Kommune 

 

”JQT A/S har haft entreprisen på at montere over 200 vindues- og facadepartier på to af vores skoler. De har klaret det supergodt. Det er folk, der er til at stole på og behagelige at arbejde sammen med. Der er aldrig diskussioner, og skulle der endelig være en fejl, bliver den bare rettet. De afleverer kun noget, de kan stå til ansvar for. De har respekt for deres håndværk og for opgaven.
Alle de sager, vi har haft med JQT, har kørt godt. Nogle gange skal man ellers gennem en masse diskussioner i en sag, men aldrig med JQT. De er modtagelige for kritik og kommer gerne med konstruktive forslag, hvis der opstår en udfordring undervejs.”
Torben Schwartau, Bygningskonstruktør, Roskilde Kommune 

 

”JQT A/S har vi arbejdet sammen med på mange sager, og det fungerer altid godt. De er fremme i skoene med at foreslå løsninger, er gode til at forudse tingene og få det til at køre smidigt. Vi har et super samarbejde, hvor vi forventer, at de udfører projekterne til alles tilfredshed i forhold til tegninger og beskrivelser – og det gør de.
Et af vores seneste samarbejder var ombygning/renovering af Roskilde Bibliotek, som på mange måder var en kompliceret sag. Blandt andet blev der stillet store krav til entreprenørernes logistik på grund af begrænset plads og adgang for køretøjer. Også her var JQT forudseende og fandt løsninger, der fungerede.”
Lotte Foght-Sørensen, Arkitekt, Mangor & Nagel